Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam pytanie,mam 65 lvl woj mental gram na s11 chodzę na metki (65lvl) w 2 godziny średnio rozwalam po 4/6 metki dropie bez rekawicy bo mnie na to nie stać... :(

dropie już prawie od 1 miesiąca i żaden kamień duchowy

i teraz pytanie czy ja mam takiego zasranego pecha ze miesiąc dropie czy po prostu to tak gówniano dropi ?

proszę o bardzo szybko odpowiedz bo za 5 min spadam :P

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Witam

mam pytanie,mam 65 lvl woj mental gram na s11 chodzę na metki (65lvl) w 2 godziny średnio rozwalam po 4/6 metki dropie bez rekawicy bo mnie na to nie stać... :(

dropie już prawie od 1 miesiąca i żaden kamień duchowy

i teraz pytanie czy ja mam takiego zasranego pecha ze miesiąc dropie czy po prostu to tak gówniano dropi ?

bo wkoncu na arkantesie 50kk jeden kamyczek :)

proszę o bardzo szybko odpowiedz bo za 5 min spadam :P

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

fuck fuck fuck sory miałem laga 2 x posta napisałem

sry jeszcze raz ...

Opublikowano

Kamienie jest bardzo ciezko dropnac wiec nie licz ze ci bedzie lecial co metka bez 2x dropu tak jak up pisali kup drop i dopiero jedz;p

Opublikowano

czyli co bez rękawicy ani rusz ? nie ma co na metki chodzić jak się nie ma rękawicy ? bo musze zarobić na parte +8 bo mam jakiegoś szita +6 zjarane kd ...

znaćie jeszcze jakieś sposoby zeby szybko zarobić na tym lvl-u ?

dziennie siedze po 2/3 h

Opublikowano

czyli co bez rękawicy ani rusz ? nie ma co na metki chodzić jak się nie ma rękawicy ? bo musze zarobić na parte +8 bo mam jakiegoś szita +6 zjarane kd ...

znaćie jeszcze jakieś sposoby zeby szybko zarobić na tym lvl-u ?

dziennie siedze po 2/3 h

Najlepiej to kup tą rękawice. Nie wiesz jak zarobić? Jest wolna sobota, lecisz do mamy/sąsiada. Ja co sobotę w domu odkurzam, myję auto, teraz też grabie liście. 2h roboty i masz 20 zł. Lecisz po doładowanie i juz masz 2x dropa. Na65 z rękawicą masz drop z metków diabła i śmierci. Zawsze wypada kamień duszy i księga umiejętności. Mi z metka na 30 lv raz dropło nawet OZ :D. Ponadto na Sohan kop rudy. Jak masz jeszcze jakąś postać 40 lv to idziesz na gape do DT. Kupujesz albo nimfe+6/boga+6. Ulepszasz jednym kontem na +7, przerzucasz na drugie i próbujesz wykuć na +8. U mnie nimfa +6 2,5kk, +7 15kk, a +8 40kk+. Podobnie z boga. Polecam.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

thx krolik1908 masz plusa,postaram się coś wykombinować od babci albo sąsiadki :D

może coś wygrzmocę jakieś 23 zl :D

@btw co do tego 2 konta w dt to nie pociągnę , bo komputer nie wyrobi przy 1 metku w dt i tak klatkuje wiec odpada :///

Opublikowano

thx krolik1908 masz plusa,postaram się coś wykombinować od babci albo sąsiadki :D

może coś wygrzmocę jakieś 23 zl :D

Ale jak ci się nie uda wykombinować tych 23 zł to spróbuj pochodzić do DT :)

Opublikowano

przecież napisałem ze mi 1 metek klatkuje co mówić o 2 metkach :D

Opublikowano

przecież napisałem ze mi 1 metek klatkuje co mówić o 2 metkach :D

Sorry, ale edytowałeś w trakcie jak ja pisałem posta :)

Jednym kontem też jest zarobek, tylko to jest nudne i czasochłonne

Opublikowano

dobra wielkie thx,dałem ci we wszystkich postach w tym temacie po plusie,ponieważ jako jedyny napisałeś dokładnie i zrozumiale a nie w 1 zdaniu jakiś bełkot :)

Opublikowano

Tez bilem metki 65 na swoim 65 lv. Dwa albo trzy duchowe wylecialy przez jakies dwa miesiace. Ogolnie w poradniku na oficjalnym forum pisza, ze z tych metkow rzadko wypada kamien i z tym sie niestety zgodze. Na 65 duzo lepiej sytuacja wyglada w piekle, ale jest to bardzo trudny metek na ten lv samemu. Takze bij sobie spokojnie te 65 i Ci wypadnie wkoncu - oczywiscie w momencie, kiedy sie tego nie bedziesz spodziewal ;) Podropisz matowe, bodzie i range wbijesz na czytanie kamieni.

Ew. jeszcze jeden sposob, idziesz w nocy na orki. Bijesz swoja najlepsza postacia metki 45 lv ale na ostatnim respie uciekasz, zeby Cie gonily, dajesz zmien postac. Druga postac, np 35 dropek leje wtedy kamien, jak Ty uciekasz i musi go ubic, jak Ty juz znikniesz (czyli okno z postaciami sie wlaczy) i caly drop dla niej. Tam sa czesto po 2-3 metki na jednym kanale, wiec szybko idzie i od 45 dropia kamienie, takze smialo, ew. wybijasz caly resp a buffka dobija metka, jesli posiadasz na niskim levelu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...